Polestar udvider med ny lokation i Sønderjylland

Polestar udvider nu med en ny lokation for sønderjyderne i Aabenraa sammen med partnerne Pedersen & Nielsen for at styrke tilstedeværelsen i området. Den nye Polestar-lokation er placeret i den vestlige del af Aabenraa på Langrode 25. Åbningen finder sted på torsdag den 19. september.

Åbningen i Aabenraa sker parallelt med udleveringen af de to helt nye elektriske performance SUV’er, Polestar 3 og Polestar 4. Begge biler vil være tilgængelige til prøvekørsler fra den nye lokation sammen med Polestar 2.

“Sønderjylland er et af de områder i Danmark, hvor der er størst efterspørgsel på elbiler, og det er derfor naturligt, at vi skal være tilstede, for at kunne tilbyde de samme muligheder for prøvekørsel og udlevering af biler, som i resten af landet. Vi glæder os til at byde velkommen i vores nye Space,” siger Henrik Bang, Head of  Polestar Danmark til AutoNews Business.

Elbiler er generelt på fremtog i Danmark, men særligt i Sønderjylland er antallet af indregistrerede elbiler steget fra 865 i perioden 1/1 2023 – 10/9 2023 til 1620 indregistrerede elbiler i perioden 1/1 2024 – 10/9 2024, altså en stigning på hele 87 pct. Polestar har ligeledes oplevet stor fremgang i landsdelen med en fremgang på 107 pct. af indregistrerede biler fra 2023 til 2024.

Pedersen & Nielsen er mangeårige samarbejdspartnere med Polestar, der siden 2022 har repræsenteret Polestars biler i bl.a. Aalborg.

“Vi har hos Pedersen & Nielsen et stærkt og mangeårigt kendskab til Polestar og deres imponerende produktlinje, og vi ser frem til at fortsætte vores tætte samarbejde her i vores nye faciliteter lokalt i Aabenraa,” siger Torben Lindvang  forretningschef hos Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Aabenraa til AutoNews Business.

Den nye Polestar Space åbner dørene op for besøgende på torsdag kl. 15.30-18.00. Polestars tre modeller Polestar 2, Polestar 3 og Polestar 4, er alle tilgængelige for prøvekørsel fra åbningen.

About Author

Kategorier