Stor værkstedskæde får ny top chef

I næste måned tiltræder Henrik Archenholtz som ny administrerende direktør for den svenske del af skadeværkstedskæden Werksta, hvilket sker den 16. september 2024.

Henrik Archenholtz kommer senest fra Decuria, hvor han har været administrerende direktør siden 2022. Han overtager topposten fra Joel Granath, som har haft en delt rolle som koncernchef for Werksta Group og administrerende direktør for Sverige, men hvis rolle nu er koncernchef.

Werksta er en nordisk skadeværkstedskæde som har samarbejdet med forsikringsselskaberne om at reparere skader på plade, lak og glas.

Werksta Group blev etableret i Sverige i 2015 og er idag en af de førende skadesværkstedskæder i Norden. De har mere end 100 værksteder i Sverige, Finland og Norge, der tilbyder høj kvalitet inden for skadesreparationer. Werksta befinder sig i stærk vækst og har i øjeblikket 32 skadeværksteder i Sverige fra Örnsköldsvik til Malmö. I Finland opererer de under navnet Autoklinikka, som stammer tilbage fra 1992. Her har de næsten 60 værksteder, både ejede og franchisetagere, hvilket gør dem til en landsdækkende kæde i Finland. Werksta udvidede til Norge i 2018 og har nu 14 værksteder. Den stærke vækst for Werksta Group fortsætter.

“Vi befinder os i dag i en god situation til at accelerere opbygningen af Nordens bedste skadeværkstedsselskab, og den svenske forretning er central for, at vi kan lykkes med vores ambitioner. Vi er meget glade for at byde Henrik velkommen til Werksta og er overbeviste om, at han med sin baggrund har den rette erfaring og viden til at lede Werksta ind i fremtiden. Vores mål er at skabe hurtig vækst og opbygge den bedste kæde af autoværksteder i Norden, med et højt kvalitetsniveau, gode kundeoplevelser og et klart fokus på bæredygtighed,” siger koncernchef for Werksta, Joel Granath.

“Det bliver fantastisk spændende at lære Werksta og teamet, der arbejder her, at kende. Jeg er meget glad for denne mulighed. Dette er en meget spændende nordisk vækstvirksomhed med store ambitioner for fremtiden, i en spændende branche. Jeg ønsker at bidrage til virksomhedens lønsomhedsudvikling og yderligere vækst i Sverige,” siger Henrik Archenholtz.

About Author

Kategorier