Messe karavananen au2touren gæster otte større byer

Den danske autogrossist au2parts laver messe-karavane i 8 større byer i de to kommende uger 35 og 36, hvor de er på tur sammen med mere end 30 udstillere under overskriften ”au2turen”, da nærvær er en mærkesag. Karavanen au2turen starter mandag i uge 35 i Nykøbing Falster, hvor døre og telte slås op kl. 15.00 og fortsætter frem til 20.00, hvorefter messe-karavanen kører videre til næste by.

Direktør i au2parts, Asger Poulsen udtaler til AutoNews Business: ”I slutningen af oktober sidste år holdt vi vores store traditionsrige au2messe i messehallerne i Fredericia. Det blev en stor succes med mere end 30% flere besøgende end to år tidligere, hvor messen ligeledes blev afholdt i Fredericia, og som havde haft det hidtil højeste besøgsantal. Det har imidlertid længe været min intension, at vi skulle flytte messen til foråret. Dette var ønsket af både flere leverandører og af flere af vores kunder. Jeg syntes dog, at 5-6 måneder mellem messerne var for kort tid, hvis vi igen skulle afholde den store messe i Fredericia allerede i foråret i år. Vi valgte i stedet at flytte messen ud i landet, hvor vi så kommer tæt på vores kunder.

Nu afholdes lokale messer, hvor autogrossisten kommer bredt ud i landet, hvilket giver au2parts en mulighed for at mødes med kunderne under uformelle former, og det giver værkstederne mulighed for at tage hele personalet med til en hyggelig eftermiddag eller aften ude.”

Hvor au2messen afspejler hele det komplette sortiment hos au2parts med mere end 120 leverandører under mottoet ”Ikke kun fest og farver, men også en faglig fest”, er au2turen meget tættere på vores kunder. Dette giver i endnu højere grad mulighed for at få en faglig snak med leverandørerne og at gøre en god handel. Det sørger de godt 25 leverandører for. Samtidig er au2parts vært med lækker mad os drikke i de store telte, som både kan klare udstillere og bespisning, selv hvis vejret ikke skulle vise sig fra sin bedste side.

Indkøbschef Carsten Randrup har været med i udvælgelsen af leverandørerne, og han lover både gode tilbud og også flere nyheder: ”De fleste af vores daglige leverandører, vil rigtig gerne deltage på au2turen, men det er der simpelthen ikke plads til. Det er et kæmpearbejde blot at styre logistikken for de valgte leverandører, som jo skal nå at pakke ned, når messen slutter og så være klar næste dags eftermiddag. Omvendt så glæder vi os alle ligesom cirkusheste til igen at komme på savsmuld og møde vores kunder på tætteste hold.”

Plan for au2turen 2024

Dato Lokation Adresse
Mandag d. 26/8 Celf Tekniske Skole, Nykøbing Falster Kringelborg Alle 7, 4800 Nykøbing Falster
Tirsdag d. 27/8 au2parts Glostrup Farverland 8, 2600 Glostrup
Onsdag d.28/8 au2parts Slagelse Merkurvej 4K, 4200 Slagelse
Torsdag d. 29/8 au2parts Aarhus Sintrupvej 12, 8220 Brabrand
Mandag d. 2/9 au2parts Odense Fabriksvej 10, 5260 Odense
Tirsdag d. 3/9 Vejen hallen Fuglesangsalle 10, 6600 Vejen
Onsdag d.4/9 au2parts Aalborg Skjernvej 5, 9220 Aalborg
Torsdag d. 5/9 au2parts Holstebro Mads Bjerres Vej 11, 7500 Holstebro

Den vanlige store fagmesse au2messe er til tilbage i 2025, hvor Messehallerne i Fredericia danner rammen i dagene 2. og 3. april 2025. 

About Author

Kategorier