Kommende produkt skal imødekomme danskernes nye bilvaner

Biludlejningsfirmaet Hertz kan se flere tegn på, at flere danskere lejer en bil, når de skal på roadtrips og weekendture:

Data indikerer en stigning i antallet af oprettede lejekontrakter og den gennemsnitlige mængde af kilometer kørt pr. kontrakt. Forklaringen kan blandt andet findes i, at den gennemsnitlige lejelængde siden 2022 er steget fra fem til syv dage.

Det er spændende at følge udviklingen og at se efterspørgslen stige. Jeg tror at det kan være et tegn på mange ting, men én af dem er helt sikkert, at færre danskere har lyst til at binde sig permanent til et køretøj. Vi kan mærke flere danskere lejer biler, men de har også kritiseret, at der ikke var nok kilometer med pr/dag, fortæller Pricing Manager fra Hertz Danmark, Michael Rahbek til AutoNews Business.

Lejebiler til weekendture 

Udover stigende efterspørgsel, kan Hertz Danmark se, at danskerne har brug for flere kilometer i deres lejemål, når de lejer bil. Det vidner om, at danskerne ikke kun lejer bil til korte ture – men også foretrækker lejemålet, når de skal køre længere stræk.

Med ‘Hertz Weekend Plus’ har vi valgt at give kunderne 250 km/dag. Behovet for kilometer understøtter også antagelsen af, at danskerne ikke vil binde sig permanent til biler – men i stedet lejer, når behovet for en bil opstår, fortæller Jeanette Zederkof, der er marketing lead hos Hertz Danmark til AutoNews Business.

Helt konkret viser tallene fra Hertz Danmark, at danske lejemål de sidste seks måneder er støt stigende, og at vi måske kigger ind i nogle helt nye bilvaner for fremtiden. CEO for Hertz, Casper Bach, afslutter:

– Vi er spændte på at se, om udviklingen er et udtryk for noget endnu større. Men mest af alt håber vi bare, at vi kan imødekomme de behov, som danskerne har.

Om ‘Hertz Weekend Plus’

‘Hertz Weekend Plus’ er et medlemsbaseret produkt. Det vil sige, at man modtager kun rabatkoden, hvis man tilmelder sig Hertz Club. Når Hertz Danmark launcher fredag den 6. september, vil man den første måned også få tilbudt en gratis ekstra chauffør på sit Weekend Plus lejemål. Et tillæg som normalt koster 75 DKK inkl. Moms pr. dag.

About Author

Kategorier