International messe for transportbranchen afholdes i denne uge

Messen Elmia Lastbil afholdes i denne uge fra onsdag den 21.- lørdag den 24. august 2024 på Elmia i Jönköping og er et internationalt samlingspunkt for vognmands- og transportbranchen. Messen tilbyder en omfattende udstilling, opvisninger, chaufførkonkurrencer, skoleaktiviteter, Nordic Trophy, events, scene- og seminarieprogrammer samt veteranlastbiler på et programareal på over 75.000 kvadratmeter.

Blandt udstillerne findes virksomheder med alle typer af produkter og tjenester, som et vognmandsfirma har brug for til at drive sin virksomhed. I 2022 havde messen 321 udstillere fra 17 lande — og næsten 31.000 besøgende.

Elmia Lastbil giver et samlet billede af, hvad branchen kan tilbyde i form af chassiser, opbygninger, tilbehør, udstyr og tjenester, og besøges af mennesker fra alle dele af vognmandsbranchen/nærliggende brancher eller som driver firmabiltrafik.

Hvem besøger Elmia Lastbil?

Elmia Lastbil er vognmandsfirmaernes hjemmebane. Det er en international messe, som bl.a. tiltrækker vognmands- og transportbranchen, hvoraf 90 procent af de besøgende arbejder inden for vognmandsbranchen. De to suverænt største besøgsgrupper udgøres af professionelle chauffører samt direktører/virksomhedsledere. Messen appellerer også til mange unge mennesker, og flere events og interessante programpunkter arrangeres for at tiltrække dem til en fremtid inden for vognmandsbranchen.

De fem største forretningsområder, som de besøgende repræsenterer, er vognmandsfirmaer med fokus på:

— Stykgods/partigods
— Værksteds-/fremstillingsindustrien
— Byggeri og anlæg
— Køle- og frysetransport
— Skovtransport

Foto: Elmia Lastbil

About Author

Kategorier