Indstillingsproces er igang for branchens prisuddeling Auto Awards 2024 

Siden foråret 2024 har ejere og ansatte i branchen indstillet i forskellige award kategorier til Auto Awards 2024. Man ved først om man er nomineret i en eller flere kategorier, når en stor  kompetent jury har voteret og alle jurystemmer er optalt af to forskellige statsautoriseret revisionsselskaber.

Der er få uger til deadline for indstilling i de forskellige kategorier og derfor kan man ligeså godt komme til tasterne, så man sikrer at blive ”hørt” overfor dette års kommende award jury, der er ved at blive sammensat.

Sidste år blev indstillingsprocessen skærpet i de forskellige kategorier, der ikke vedrører køretøjer. Det betyder, at når indstillingsperioden er slut, kontaktes alle virksomheder som hver enkelt indstilling vedrører, så hver enkelt indstillede virksomhed efterfølgende har muligheden for at uddybe indstillingen med f.eks. mere info om virksomheden, regnskab, vækst, presseomtale, fotos, video, marketingmateriale etc.

Årsagen til at man har udvidet indstillingsprocessen til de forskellige kategorier var fordi, at man ønskede at alle Jury medlemmer blev klædt endnu bedre på til deres jury arbejde. For i denne branche ændrer tingene sig nemlig konstant i markedet uanset om det er bilmærker, virksomheder, leverandører, producenter, hvilket gør at branchens prisuddeling har skruet på diverse parametre igennem årene i takt med branchens udvikling.

Indstil idag – Deadline er den 14. september 2024 kl. 12.00
Det tager kun et til flere minutter at indstille et eller flere virksomheder, bilforhandlere, værksteder, produkter, leasing firmaer, forsikringsselskaber etc. til branchens prisuddeling Auto Awards 2024 på www.autoawards.dk – Det er ovenikøbet gratis at indstille, imodsætning til mange andre prisuddelinger i forskellige andre brancher, hvor det koster penge pr. indstilling.

Hvert år opleves det efter deadline, at virksomheder kontakter Auto Awards, da de ikke har været opmærksom på indstillingsprocessen / datoen for deadline og herved ikke er blevet taget i betragtning til at blive nominerede med henblik på at vinde de prestigefulde Award statuetter, grundet at deadline var overskredet.

Auto Awards 2024 afholdes tirsdag 19. november 2024 med stort 10 års jubilæum
Hvert år er Auto Awards et kæmpe tilløbsstykke i vores branche. Folk kommer fra hele landet for at hylde branchen, netværke, samt opleve det store anlagte show i Cirkusbygningen, København.

I år kan branchens prisuddeling fejre 10 års jubilæum. Dig og dine kollegaer kan igen komme med uanset om i er indstillet eller er nomineret. For alle der arbejder i bil- autobranchen kan komme med til den store prisuddeling ved at gå ind og booke billetter på www.autoawards.dk

Igen i år nedsættes der en professionel Award jury, som arrangørerne bruger lang tid på at sammensætte. Alle jury medlemmer har altid stor indsigt i branchen. Juryen er ved at blive sammensat og er alle bestående af branchefolk. Hvad angår kategorierne for køretøjer er der en Bil Jury bestående af professionelle motorjournalister.

Sidste år tikkede der 75.512 stemmer ind på de nominerede til Auto Awards
Sidste år kunne dem, der var nominerede være stolte over at der at hele 75.512 stemmer, der var tikket ind på de nominerede. Vinderne for bil- autobranchens prisuddeling kåres tirsdag 19. november 2024 i Cirkusbygningen, København. Du har mulighed for at indstille i forskellige kategorier og fremhæve dem, som du syntes, gør det rigtig godt i branchen.

Indstil til Auto Awards 2024 på nedenstående link
Se mere om hvordan du indstiller i de forskellige kategorier til Auto Awards 2024, samt hvordan du kommer med til den store prisuddeling i Cirkusbygningen tirsdag den 19. november på www.autoawards.dk

Vigtige datoer til Auto Awards 2024

  • Lørdag 14 september kl. 12.00 er Deadline:
    Du kan indstille i forskellige Award kategorier frem til dette tidspunkt.
  • Lørdag 14 september – Fredag 20 september 2024:
    Modtager indstillede virksomheder deres indstilling/indstillinger, hvor de har mulighed for at tjekke data og optimere indstillingsinformationerne.
  • Onsdag 25 september – Onsdag 9 oktober 2024:
    Award juryen gennemgår indstillinger og afgiver sine voteringer.
  • Onsdag 9 oktober – Torsdag 10 oktober 2024:
    To statsautoriseret revisionsselskaber laver optælling af alle Award Juryens voteringer.
  • Mandag 14 oktober 2024:
    Offentliggørelse af de nominerede for Auto Awards 2024.
  • Søndag 17. november 2024 :
    Afstemning slutter for dette års Auto Awards 2024.
  • Tirsdag 19. november 2024:
    Auto Awards 2024 vindere offentliggøres i Cirkusbygningen, København.

About Author

Kategorier