Gratis elbiler fra MG

Der har netop kørt en sjældent set reklamekampagne i Tyskland med henblik på mersalg af biler. Bilproducenten MG har givet gratis elbiler væk. For prisen af en har man fået dobbelt op og herved scoret to elbiler af modellen MG 4 Electric, som er en storsælger på det tyske marked.

Elbilproducenter har i nogen tid lanceret adskillige forskellige rabatter for at få kunderne til at vælge en elbil. MG i Tyskland har denne sommer lanceret den måske skøreste bilkampagne hidtil. Når du har køber en MG 4 Electric, har du fået en tilsvarende bil med i købet. Altså to elbiler for prisen af en.

For dem, der senest igår den 31. juli 2024 har købt elbilen MG 4 Electric i Tyskland har fået en ekstra bil gratis fra MG-forhandleren. Som køber har man fået sin anden bil i form af en gratis leasingaftale på fire år. Bilproducenten vil tilbagebetale det nøjagtige beløb for hele fireårsperioden, skriver det tyske bilmagasin Auto Bild. Det eneste, du faktisk skal betale, er for transportomkostningerne.

Modellen MG 4 Electric er virksomhedens storsælger i Tyskland og var den næstmest populære elbil i landet i juni efter Volkswagen ID.3. MG-modellen findes i fem forskellige versioner med tre batteristørrelser. Grundmodellen i Tyskland er udstyret med et 51 kWh-batteri.

Hvordan MG drager fordel af kampagnen er svært at vide, men eftersom de ejes af den kinesiske koncern SAIC, udsættes deres biler for de hårdeste EU-tariffer på hele 38,1 procent ud over de 10 procent, der fandtes i forvejen. Alle bilproducenter, der tilhører SAIC, betaler ekstra meget, fordi de ikke har valgt at samarbejde med EU i unionens antisubventionsundersøgelse.

About Author

Kategorier