Fynsk aktør indtræder som aktionær i tysk startup

Danske Autosource Group indtræder som aktionær i tysk startup ”Cardentity” – Investeringen følger ASGs internationale strategi om at blive den ledende softwareudbyder i autobranchen i Europa.

Autosource Group (ASG), med hovedsæde i Odense, har netop annonceret deres indtræden som aktionær i det tyske startup, Cardentity. ”En investering der passer perfekt ind i vores vision om at skabe en mere bæredygtig bilbranche gennem brugen af data-drevne indsigter og AI” udtaler Kent Bernsdorf, CEO og founder af ASG til AutoNews Business.

Cardentity er specialiseret i at håndtere brugtbils-historik gennem hele bilens livsforløb, inklusive datahåndtering af skadesmønstre. Dette sikrer færre uønskede overraskelser for slutbrugeren og en mere præcis værdiansættelse af biler, hvilket forventes at revolutionere brugtbilsmarkedet.

”For den typiske forbruger er tryghed, den vigtigste parameter ved brugtbilskøb” udtaler Kent Bernsdorf. “Vi ser frem til at bringe denne innovative løsning til det danske marked og forventer, at både forhandlere og slutbrugere vil nyde godt af forbedret gennemsigtighed og sikkerhed,” tilføjer Jens Sørensen, bestyrelsesformand i ASG. Samarbejdet mellem ASG og Cardentity er blevet faciliteret af Sven Krüger, ASGs tyske bestyrelsesmedlem og hovedaktionær i Cardentity.

Cardentitys løsninger vil blive udrullet i Danmark og Skandinavien med ASG som primær aktør. Jonas Pasgaard Krogh, ASGs VP, vil lede det operationelle samarbejde med fokus på videreudvikling af løsningsmoduler og den internationale udbredelse. Samarbejdet er allerede godt i gang og lover godt for fremtiden, hvor ASG forventer en positiv modtagelse på de nordiske markeder.

Fordele for danske bilforhandlere

Danske bilforhandlere vil drage fordel af Cardentitys teknologiske platform, som giver mulighed for at tilbyde kunderne et ekstra lag af tryghed og kvalitetssikring ved køb af brugte biler. Denne nye tilgang forventes ikke kun at øge kundetilfredsheden, men også at skabe nye forretningsmuligheder i en tid, hvor kravene til transparens og pålidelighed i brugtbilsmarkedet er stigende. Produktet forventes at være klar til salg allerede i september.

Om Autosource Group (ASG)

ASG er en førende aktør inden for bilindustrien i Danmark og arbejder målrettet på at introducere innovative løsninger til både forhandlere og slutbrugere. Med fokus på kvalitet og gennemsigtighed stræber ASG efter at gøre bilkøb mere sikkert og pålideligt.

About Author

Kategorier