Auto Awards taler til morgendagens stjerner fra barnsben

Tirsdag den 19 november 2024 afholdes Auto Awards 2024. Igennem de 10 år prisuddelingen er blevet afholdt, har den store begivenhed altid osse belyst nogle seriøse brancherelaterede emner, f.eks.  den grønne omstilling, som vi alle har skullet vænne os til med rekord fart med bæredygtighed, elbiler etc. for øje.

Siden sidste års Auto Awards 2023 har man lyttet til en branche, der mangler arbejdskraft i stor stil, hvilket gør at Auto Awards 2024 har udviklet en markedsføringskampagne målrettet bil- autobranchen, som gør opmærksom på at branchen skal starte med at få ungdommens opmærksomhed fra en meget tidlig alder eksempelvis fra børnehaveklassen.

Den tankegang er mange enige om og flere aktører har allerede igennem længere tid været aktive på dette felt.

At blive anerkendt er en drøm

At vinde til Auto Awards er en drøm, at vinde et mesterskab til en sportsbegivenhed er en drøm, at få et sejt job er en drøm, at blive en stjerne er en drøm etc.

Børn elsker at drømme og det samme gør vi som voksne! Derfor er det en af omdrejningspunkterne i kommunikationen for dem der allerede er aktive i bil- autobranchen. Der skal tænkes i øjenhøjde for at få fremtidens arbejdskraft og det vil Auto Awards 2024 gerne slå et slag for med sin nye kampagne.

For i 2044 er det måske den tids nye bilforhandler, værksted, synshal, forsikringsselskab, leasingsselskab etc., der fra barnsben har haft drømmen om at være stjernen indenfor sit felt og som  sidenhen står på scenen og skal modtage en Award statuette, når vi skruer tiden frem med 20 år til Auto Awards 2044.

Men det er ikke kun de kommende ejere, der har haft en drøm fra barnsben, det er i særdeleshed også dem der drømmer om drømmejobbet indenfor det felt, som de går op i.

At være ejer eller medarbejder i en virksomhed i bil- autobranchen, der er anerkendt indenfor sit felt, f.eks. ved at have vundet en award statuette til branchens prisuddeling, er noget der bemærkes fra en jobsøgende. Det er i høj grad også noget, der batter hos ungdommen, der er vant til at se musikstjerner, modestjerner, skuespilstjerner etc. på TV, fordi de har gjort det stjerne godt, i året der gik. Der er ikke noget federe end at være i en virksomhed, der er Hot.

Når man er nomineret eller har vundet til Auto Awards, har der hvert år blevet udvalgt en stor kompetent jury, der votere på alle indstillinger og som giver udfaldet af årets nominerede efter at to statsautoriseret revisionsselskaber har lavet optællingen. Jury processen og meget andet er også i gang og opdateres løbende på hjemmesiden autoawards.dk 

Drømmen lever i bedste henseende hos alle voksne – Også børn!

Det gør, at Auto Awards igennem året også har udviklet en mini udgave, der vil køre sideløbende med den store prisuddeling til næste år og som man vil se frem til at præsentere til branchen, med det for øje at få flere folk til branchen i fremtiden. 

Vær inspiration for morgendagens unge stjerner, så de har noget at stile imod og se op til.

Indstil i de forskellige kategorier til dette års Auto Awards 2024 ved at klikke her:  autoawards.dk

About Author

Kategorier