X

XPENG runder 2000 leverede biler i Danmark

XPENG Danmark markerer en ny betydningsfuld milepæl på det danske marked med leveringen af bil nummer 2000. Dette sker blot fem måneder efter leveringen af de første 1000 biler i marts 2024, som også var en danmarksrekord. Den hurtige vækst i antallet af leveringer vidner om en stigende interesse for det kinesiske bilmærkes modeller, hvor pris, ladehastighed og kvalitetsoplevelse går op i en højere enhed.

“Vi er utroligt stolte over at have nået 2000 leveringer i Danmark på så kort tid. Det er en direkte afspejling af den tillid og loyalitet, som vores kunder viser os. Vi stræber konstant efter at forbedre og udvikle vores produkter og tjenester, og vores kunders feedback spiller en central rolle i den proces,” siger Mathias Brandt, pressechef hos XPENG Danmark til AutoNews Business.

Kundeloyalitet i højsæde

En af XPENGs højeste prioriteter er at sikre en positiv kundeoplevelse både før og efter købet af en bil. Kunderne er XPENGs drivkraft. XPENG udvikler og forbedrer konstant bilerne på baggrund af omfattende kunde-feedback. Senest har XPENG inviteret 500 eksisterende kunder til at beta-teste den nyeste softwareopdatering, version 5.2.5, som blev forfinet gennem fem beta-versioner, inden den endeligt blev udgivet i midten af august 2024.

XPENG har også haft fokus på at skabe fællesskab og gode oplevelser for sine kunder, bl.a. et drive-in bio event i Lynge, hvor 100 XPENG-ejere deltog i en hyggelig filmaften med alt betalt. For at optimere oplevelsen, kunne kunderne købe XPENGs sleeping kits til en fordelagtig pris, så de kunne nyde filmen liggende i deres egne biler. Inden længe gentager XPENG succesen med endnu et biografevent i Kolding.

For nyligt havde XPENG også fornøjelsen af at invitere to danske XPENG-ejere på en tur til hovedkvarteret i Guangzhou, Kina. Her fik de mulighed for at opleve XPENG indefra og være med til lanceringen af den nyeste model, Mona M03. En bil der i øvrigt modtog over 30.000 forudbestillinger på blot 48 timer.

XPENG forsætter udvidelsen af sit netværk i samarbejde med Ejner Hessel. Det betyder, at man på nuværende tidspunkt kan se og testkøre XPENGs modeller syv forskellige steder i Danmark.

XPENGs lokationer:
XPENG Experience Center Albertslund
Roskildevej 20, 2620 Albertslund
XPENG Experience Center Hillerød
Lodbrogsvej 4, 3400 Hillerød
XPENG Experience Center Fredericia
Fuglsang Allé 20, 7000 Fredericia
XPENG Experience Center Tilst
Agerøvej 53, 8381 Tilst
XPENG Experience Center Slagelse
Merkurvej 1, 4200 Slagelse
XPENG Experience Center Aalborg
Sundsholmen 10, 9400 Nørresundby
XPENG Experience Store, København
Vesterbrogade 2T Axel Tower 1620, København

About Author