X

Værkstedskæde etablerer sin første lynladepark

Projektchef Kasper Løvstrup (til højre) og projektleder Thomas Gregers Bendesen (til venstre), der er ansvarlige for opførelsen af Super Dæk Services ladepark, som lige nu er i fuld gang og forventes afsluttet til november. Det nye tiltag er en del af værkstedskædens ambitioner om at understøtte elbilsejeres mobilitet.

Elbilsejere i Brørup og omegn, der er beliggende mellem Kolding og Esbjerg i Jylland, vil inden længe få adgang til en lynladestation med i alt ti ladepunkter, fordelt på fem lynladestandere på 300 KWh.

– Vi tager nu næste skridt i vores strategiske rejse henimod at blive en attraktiv værkstedskæde for ejere af elbiler. Vi er derfor gået i gang med at etablere vores første ladepark til elbiler, beliggende i Brørup med en strategisk placering nær motorvejen. Et tiltag, der skal understøtte vores ambition om at blive en totalleverandør af værkstedsydelser, siger John Hornbech Christensen, direktør hos Super Dæk Service til AutoNews Business.

Del af større ambition

Lynladestationen skal efter planen stå færdig i løbet af november, og den bliver den største af sin slags i Brørup og nærområdet.

– Ladeparken er del af vores E-care koncept målrettet elbilsejere, hvor vi blandt andet gennem vores samarbejde med Bosch Car Service vil tilbyde elbilsejere relevante serviceydelser, der understøtter deres mobilitet. Samtidig ser vi det som en mulighed for at understøtte den grønne omstilling af bilparken. Indtil videre bliver det den første ladepark af sin slags, udtaler forretningsudvikler hos Super Dæk Service, Jens Schnack til AutoNews Business.

– Vi vil på sigt kigge ind i flere relevante muligheder for at tilbyde elbilsejerne opladning af deres elbil som del af vores koncept. Ligesom vi fortsat vil have et stort fokus på uddannelse opkvalificering af vores mekanikere gennem Bosch Car Service. Det handler om at blive en endnu mere attraktiv værkstedskæde. Både for elbilsejerne og for talentfulde mekanikere, der er interesserede i at få en rigtig god uddannelse og blive klædt på til fremtiden, uddyber han.

Super Dæk Services ladepark i Brørup vil være indrettet, så det er muligt for bilister med campingvogn eller trailere at oplade bilen og komme rundt på ladepladsen uden at afmontere påhænget.

About Author