X

Ny administrerende direktør er tiltrådt med øjeblikkelig virkning

Virksomheden Pierre.dk Autolakering har i en pressemeddelelse oplyst at de har indstillet samarbejdet med administrerende direktør Morten Jakobsen. Morten blev ansat i 2023, til at understøtte og udvikle virksomhedens daværende situation. Med den seneste udvikling i virksomheden og markedet er der behov for en anden profil, der skal understøtte virksomhedens videre rejse, og Morten har derfor fratrådt  sin stilling. Vi takker ham for hans store bidrag til virksomhedens udvikling igennem de seneste 14 måneder.

Som led i en strategisk beslutning har Pierre.dk Autolakering valgt at udnævne Direktør / COO Lars Rasmussen til ny administrerende direktør med øjeblikkelig virkning. Lars Rasmussen har været en central del af virksomhedens ledelsesteam i de seneste 6 måneder og har gennem sit arbejde som Direktør / COO bidraget markant til virksomhedens omstrukturering og vækst.

Bestyrelsesformand Pierre Legarth udtaler: Lars Rasmussen har vist stærkt lederskab og strategisk tænkning i sin rolle som Direktør / COO, og vi ser frem til at se ham fortsætte den positive udvikling som administrerende direktør. Hans imponerende forståelse for virksomhedens drift, kombineret med hans mange års erfaring og stærke evne til at drive innovation og effektivitet, gør ham til den ideelle kandidat til at føre Pierre.dk Autolakering ind i næste vækstfase.

Administrerende direktør, Lars Rasmussen udtaler: Jeg er meget taknemmelig for denne enestående mulighed og ser frem til at bygge videre på virksomhedens stærke fundament, i tæt samarbejde med Finans Direktør Jesper Eriksen og vores dygtige team, vil jeg fokusere på at styrke vores førerposition på markedet og sikre fortsat innovation, vækst, høj kvalitet og levering til tiden.

Med denne ændring i ledelsen ser Pierre.dk Autolakering frem til at styrke sin position på markedet og fortsætte med at levere høj kvalitet og unik værdiskabelse til vores kunder.

About Author