X

Learnto gearer op med ny profil grundet vækst

Det digitale læringsselskab Learnto fortsætter sin ekspansion ved at styrke teamet af læringskonsulenter. Det sker ved at Learnto har teamet op med Søren Nielsen, en velkendt profil i bilbranchen, der skal være med til at positionerer Learnto endnu mere i arbejdet med at udvikle digitale læringsløsninger for bilforhandlere og leverandører.

Søren Nielsen kommer med en solid baggrund fra bilbranchen som blandt andet reservedelschef og underviser ved Business College Syd. Nielsen træder ind i rollen som Customer Success Manager hos Learnto. Her vil han få ansvaret for at sikre, at både eksisterende og nye kunder får maksimalt udbytte af virksomhedens digitale læringsplatform.

En stærk profil med dyb brancheforståelse

Johnny Nedergaard, partner i Learnto, udtrykker stor begejstring over samarbejdet med Søren Nielsen.

“Vi har tidligere arbejdet sammen hos Business College Syd, og jeg ved, at Søren er både vellidt og højt respekteret i bilbranchen. Han vil spille en afgørende rolle i at sikre, at vores kunder opnår endnu større værdi og udvikling på deres Learnto-læringsplatform.” udtaler Johnny Nedergaard til AutoNews Business.

I følge Learnto gør Søren Nielsens baggrund i bilbranchen  ham til en værdifuld aktør for virksomheden, da han forstår de udfordringer, bilforhandlere og importører står over for. Hans erfaring som underviser og konsulent giver ham indsigt i, hvordan man bedst implementerer digitale læringsløsninger, der effektiviserer videndeling og kompetenceudvikling.

Samarbejde med leverandører i branchen

Interessen for digitale læringsløsninger vokser støt i bilbranchen, hvor flere leverandører ser mulighederne i at styrke deres kunders produktviden og kompetencer. Virksomheder som Fragus, If Forsikring og Continental er allerede godt i gang med at udnytte Learnto-platformens digitale træningsmuligheder.

Som ny kontaktperson vil Søren Nielsen arbejde tæt sammen med disse aktører for at sikre et optimalt samarbejde og løbende udvikling af platformens muligheder.

Vækst og fremtidssikring

Learnto fejrer i år sit toårsjubilæum og markerer samtidig afslutningen på et succesfuldt regnskabsår, hvor investeringer i produktudvikling og kunderelationer har skabt en sund og bæredygtig forretning. Med ansættelsen af Søren Nielsen er virksomheden nu klar til at tage hul på næste fase af sin vækststrategi, som inkluderer nye løsninger, såvel kunder i bilbranchen.

Med et skarpt fokus på effektiv læring og videndeling har Learnto positioneret sig som en central aktør i bilindustriens digitale transformation.

About Author