X

Hvor er Automechanika på vej hen?

Et tilbageblik til starten af 70’erne, viser at den tyske værkstedsmesse Automechanika var en erstatning for en biludstilling, på grund af svære tider i bilindustrien, hvor der skulle spares. Den første Automechanika havde flere hundreder af udstillere og op mod 75.000 besøgende, der var kickstarten til en tilbagevendende succesrig messe målrettet eftermarkedet på verdensplan!

I år havde den internationale værkstedsmesse kørt flere kinesiske bilproducenter / bilmærker ind under paraplyen for Automechanika og det er ikke let at forstå, hvad producenterne egentlig ville med dette.

Udstillere på Electric Vehicle Expo på Automechanika, arrangeret af CCPIT Auto, inkluderer virksomheder som: GEELY, BYD, AVATR, HONGQI, DSFK og CATL samt andre.

Mr. Wang Xia, formand for China Council for the Promotion of International Trade, Automotive Sub-council (CCPIT-Auto), forklarede formålet med EVA Expo: “Gennem lanceringen af EVA på dette års Automechanika Frankfurt håber vi at give de europæiske bilmarkeder og fagfolk i industrien en dybdegående forståelse af Kinas hurtige overgang fra et marked domineret af traditionelle biler til et marked, der favoriserer elektriske køretøjer. Især er vores mål også at øge synligheden og populariteten af kinesiske elbil-mærker på oversøiske markeder. Med fælles indsats vil vi bidrage til skabelsen af et bæredygtigt biløkosystem, fremme gensidigt fordelagtigt samarbejde mellem virksomheder og lette win-win samarbejde.”

De røde hvide farver var også på den internationale messe:

På Automechanika 2024 var der som vanligt flere danske virksomheder repræsenteret iblandt de ca. 4.200 udstillere fra 80 lande. Der var i år 21 danske udstillere på den internationale messe i Frankfurt, der er blandt de største messer i verden med eksekvering hvert andet år.

I følge Automechanika var de danske udstillere 4WD Denmark, AC Hydraulic, Ahcon, BB Industries, BM Autoteknik, Borg Automotive Newman, Borg Automotive, Holger Christiansen, Dinex, Innovative Tools, F.K. Teknik/Design, Goldenstone, HBC Systems, JP Group, Klokkerholm Karrosseridele, Meneta Advanced Shim Technology, Nissens Automotive, OJD Automotive, Scangrip, Triscan og Wibotec.

Kilde: Automechanika

About Author