X

Fremtiden for Tesla

Tesla har netop haft aktionærmøde, hvor der blev oplyst, at der arbejdes på flere nye elbiler. I løbet af det seneste år har Tesla berettet om to kommende modeller, i forbindelse med præsentationer om fremtiden. Under denne uges aktionærmøde ser det ud til, at Tesla har revideret denne plan.

Nu viste Tesla for første gang tre biler frem, der var overdækket af et klæde. Potentielt kan modellerne blive lanceret i fremtiden og udgøre en vigtig del af Teslas produktportefølje. En af dem kan være den robottaxi, som Tesla har sagt, de vil præsentere den 8. august.

– Vi har selvfølgelig en række nye lanceringer, som vi arbejder på, og som gemmer sig under hver sin klædeoverdækning. De vil være ret specielle. Nogle mennesker vil måske sige, at de der ikke er særligt… vent bare, det vil de være, sagde Elon uden at afsløre noget.

Under aktionærmødet talte Elon Musk meget om selvkørende biler og Teslas ambitioner på den front. En dag vil alle kunne få en softwareopdatering, der gør bilen fuldt selvkørende og kan indgå i en autonom taxiflåde, som kan generere indtægter for ejeren.

Elon Musk berørte også udfordringen med, at mange potentielle kunder i dag ikke har råd til at købe en Tesla. Det er noget, Tesla ønsker at løse ved at tilbyde billigere og mere prisvenlige modeller i markedet.

3.5

About Author