X

Efter tre årtier er værksted solgt

Efter tre årtier med Tom Skarby ved roret har Tom’s Auto i Solbjerg fået ny ejer. Den erfarne værkstedsejer Anders Rye, som har over 10 års erfaring fra sit værksted i Odder, overtager nøglerne til en virksomhed med dybe rødder i lokalsamfundet. For Rye er det ikke bare et forretningsprojekt, men en hjertesag.

“Da muligheden bød sig, kunne jeg ikke sige nej,” fortæller Anders Rye og fortsætter: “Tom har skabt en virksomhed med et godt ry, og det er et spændende projekt at overtage.”  fortæller Anders Rye til AutoNews Business, der allerede som barn var fascineret af biler.

Anders har været en del af autobranchen siden 2008 og har siden arbejdet sig op gennem rækkerne, indtil han i dag er klar til at tage Tom’s Auto ind i en ny æra. Hans første erfaringer som mekaniker startede med en læreplads i Odder, men bilpassionen startede længe før – allerede som 12-årig skruede han på sin første knallert.

Værkstedet bevarer sin identitet

På trods af ejerskiftet vil Tom’s Auto bevare sin kerne – både i forhold til navn og medarbejderne. Anders understreger, at den stærke kultur og ekspertise på værkstedet forbliver intakt. Med fire svende og to lærlinge, hvoraf en medarbejder har været med i 32 år, er der masser af erfaring at bygge videre på.

Den familiære ånd bevares også, da Anders’ hustru, Michelle Babis Nielsen, står for bogføringen i virksomheden. Dette sikrer en nær og personlig service, som mange kunder allerede værdsætter.

Et af de ældste AutoMester-værksteder fortsætter med innovation

Med medlemsnummer 23 er Tom’s Auto blandt de ældste værksteder i AutoMester-kæden, der flere gange er kåret som Årets Værkstedskæde.

Tom’s Auto bærer nu også E+-mærket, som er en garanti for, at værkstedet har fokus på digitalisering og miljøvenlige løsninger, samtidig med at det fortsat leverer høj kundeservice.

Fokus på modernisering og relationer

Værkstedet har for nylig introduceret moderne tiltag som online booking og en mere digitaliseret service. Dette gør det nemmere for kunderne at få serviceret deres bil og at serviceniveauet vil forblive i top.

På trods af travlheden på værkstedet er der også tid til at pleje relationerne – både med kunder og internt i medarbejderstaben. Hele værkstedsteamet er tilmeldt Aarhus Halvmarathon næste år, hvilket understreger sammenholdet i den nye ejerledede virksomhed.

Tankerne med Tom’s Auto er at det fortsat skal være en hjørnesten i Solbjerg og den nye ejer glæder sig til at bygge videre på det fundament den tidligere ejer har lagt.

About Author